Vacature leerling kok / bediening

Vacature leerling kok / bediening

LEERLING KOK /  bediening

WIJ ZIJN
Fabels eten & drinken Woerden gesitueerd in de jonge wijk Snel & Polanen.
Een Restaurant meets Bistro-concept waar iedereen Welkom is en zichzelf kan zijn. Waar gebruik word gemaakt van eerlijke producten. De gerechten zijn simpel en goed zodat alle gasten tevreden zijn en ons geregeld bezoeken.

JIJ BENT
Een leergierige kok in opleiding. Je hebt veel ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle chef, bent creatief en hebt plezier in het koksvak. Je voelt je thuis in de keuken en bent er klaar voor om al jouw kookambities bij ons te ontwikkelen. Verder ben jij een sociale en flexibele collega die graag in teamverband werkt.

DIT GA JE DOEN
Als leerling kok / bediening bij Fabels | eten en drinken ben jij mede verantwoordelijk voor elk gerecht dat de keuken verlaat. Jij zorgt er samen met het keukenteam voor dat iedere gast een glimlach op het gezicht krijgt bij het proeven van een van onze gerechten. Met jou ambitie, motivatie en creativiteit help jij onze andere koks bij het bereiden van heerlijke gerechten.

WIJ BIEDEN
• Fijne arbeidsvoorwaarden
• Geld
• Vakantiedagen
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën gerelateerd aan onze keuken
• Uitdagend werk in een ontzettend leuk team

WIL JIJ DEZE BAAN?
Ben jij onze jonge ster in de keuken? Ben je leergierig, stressbestendig en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via dit contactformulier te solliciteren bij Fabels | eten en drinken. We horen ook graag waarom jij voor ons wilt werken en waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je cv + foto bij te voegen.

Aanmeldformulier

  CV UPLOADEN:

  FOTO UPLOADEN:

  INTERESSE:
  Koken/eten bereidenBedieningBarmedewerkerPart-timeFull-timeStagiair(es) Bar-Restaurant

  Bekijk ook onze andere vacatures:
  Keuken & bediening (parttime)
  Leerling kok