Vacature keuken & bediening (parttime)

Vacature keuken & bediening (parttime)

KEUKEN & BEDIENING (parttime)

WIJ ZIJN
Fabels eten & drinken Woerden gesitueerd in de jonge wijk Snel & Polanen.
Een Restaurant meets Bistro-concept waar iedereen Welkom is en zichzelf kan zijn. Waar gebruik word gemaakt van eerlijke producten. De gerechten zijn simpel en goed zodat alle gasten tevreden zijn en ons geregeld bezoeken. 

JIJ BENT
Een echte horecaliefhebber. Je steekt graag je handen uit de mouwen en doet niets liever dan werken in teamverband. Je kunt goed koken en serveert met trots jouw gerechten aan tafel op een representatieve manier. Met jouw communicatieve vaardigheden zorg jij voor een glimlach op het gezicht van iedere gast. Je hebt relevante werkervaring en bent klaar voor een nieuwe uitdaging.

DIT GA JE DOEN
In de keuken help je bij het bereiden van de gerechten. Je bent een waardevolle toevoeging aan het keukenteam waar onze koks op kunnen vertrouwen. Daarnaast bedien je samen met je collega’s in het restaurant onze gasten. Waar nodig pak je verschillende keukenwerkzaamheden op.

WIJ BIEDEN
• Fijne arbeidsvoorwaarden
• Geld
• Vakantiedagen
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën gerelateerd aan onze keuken
• Uitdagend werk in een ontzettend leuk team

WIL JIJ DEZE BAAN?
Werk jij graag samen met zowel collega’s in de keuken als in het restaurant en kan jij dit als de beste? Ben je stressbestendig en heb je een hands-onmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit om via dit contactformulier te solliciteren bij Fabels | eten en drinken. We horen ook graag waarom jij voor ons wilt werken en waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je cv + foto bij te voegen.

Aanmeldformulier

  CV UPLOADEN:

  FOTO UPLOADEN:

  INTERESSE:
  Koken/eten bereidenBedieningBarmedewerkerPart-timeFull-timeStagiair(es) Bar-Restaurant

  Bekijk ook onze andere vacatures:
  Keuken & bediening (parttime)
  Leerling kok